L’Escola Pia d’Olot és una comunitat educativa que, des de fa 150 anys, és present a la comarca de la Garrotxa. Durant aquest temps ha treballat per fer realitat el seu projecte educatiu.

Com a part de l’Escola Pia de Catalunya, és una institució al servei de la societat, oberta, acollidora, innovadora, participativa, arrelada i transformadora. Del seu projecte educatiu en formen part, entre d’altres, el Cicle Formatiu de Grau Mig de Tècnic en Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural i el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives.

FUN TRACK GARROTXA és una empresa que neix de les inquietuds individuals i de l’Equip Directiu de la Formació Professional de l’escola. Es veu, per un costat,  la necessitat i, per altra , l’oportunitat de crear valor afegit i complementar la formació dels estudis en els cicles formatius amb una metodologia més pràctica i real des de la vessant pròpia empresarial.

L’objectiu principal és oferir als nostres estudiants la possibilitat de posar en pràctica la realitat empresarial des dels diferents àmbits professionals que ofereixen les competències d’aquest cicle formatiu. Finalment, l’impuls de projectes de comunitat per part dels joves, contribueix a incentivar el seu compromís cívic i la seva responsabilitat individual.

Fun Track Garrotxa ofereix un turisme a la carta i per a tothom. Per a tots aquells que volen descobrir i conèixer un territori caminant, en bicicleta o a cavall.

Les persones que formem Fun Track Garrotxa volem compartir amb vosaltres l’estimació que tenim per la Garrotxa, una de les comarques amb més atractiu turístic de tot Catalunya.

I ho volem fer a partir de la relació entre aquest entorn paisatgístic, el projecte educatiu del Cicle Formatiu de Grau Mig de Tècnic en Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural i el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives i els professionals del sector de la nostra comarca.