La FUNDACIÓ PRIVADA TALEIA PER AL FOMENT DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL és responsable de la web www.funtrack.cat, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent els serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

La FUNDACIÓ PRIVADA TALEIA PER AL FOMENT DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL és propietaria d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o els serveis de www.funtrack.cat poden dirigir-se a la següent adreça:

 

Fundació privada Taleia per al foment de la formació professional
NIF G66065590
Ronda Sant Pau, 80 – Planta 2
08001 Barcelona

La publicació digital de la FUNDACIÓ PRIVADA TALEIA PER AL FOMENT DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa de la FUNDACIÓ PRIVADA TALEIA PER AL FOMENT DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL i als serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

 

Protecció de Dades:

Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de la FUNDACIÓ PRIVADA TALEIA PER AL FOMENT DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL i el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.