Alberg de la Vall d’en Bas

La construcció de l’alberg tot i ser completament nova en el seu interior, ha guardat les estructures del què havia estat l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, és per això que quan el veiem des de fora la seva forma és tan peculiar (fins i tot, dues de les habitacions mantenen el què havia estat la petita garita de vigilància).

Quan hi entrem ja podem veure la modernitat de la instal.lació, i la seva gran espaiositat ja mostra la comoditat que podran gaudir els nostres hostes.

L’Alberg de la Vall d’en Bas, ofereix cinquanta cinc places, repartides en tretze habitacions (una d’elles adaptada), cada habitació disposa de bany propi i les trobem de quatre o cinc llits.

L’alberg però s’adapta a les vostres necessitats i donem l’opció tant de poder disposar d’habitació individual, com doble o triple.

 

(34) 972 690 794 | Albergvallbas | alberg@vallbas.cat
Apartaments rurals Mas Vedruna

La Vedruna és un Mas, avui dia englobat dins el nucli urbà, impressionant i superb, segurament engrandit en els segles XVII i XVIII.  A la seva magnífica façana orientada a llevant s’hi alcen dues galeries porticades, planta baixa i primer pis de rajol i pedra, del segle XIX, al nord-est hi ha diferents cossos adossats. El mot ‘vedruna’ d’orígen preromà indica una partió amb un munt de pedres.

La casa va caure en desús i fou l’any 2000 quan trobant-se en un estat ruinòs, la família Vidal va adquirir-a i començà una restauració per part de l’avi Joan Vidal durant uns anys, convertint aquest Mas com es veu a l’actualitat, seguint un procés laboriòs de restauració per tal de conservar la seva arquitectònica inicial, amb la seva façana porxada tan destacables. A partir d’aqui es va decidir de dividir-la en varis apartaments molt acollidors per estades de dies, mesos o llargues estades. Aquests apartaments consten amb cuina i bany individuals.

 

(34) 972 430 413 | Com/ | info@masvedruna.com
Casa de Colonies Mas Coromina (Vall de Bianya)

Mas Coromina és una masia de principis del segle XX. A les façanes, podreu constatar-hi una barreja d’estils arquitectònics, àrab, rus, xinès, així com una porta d’estil típicament gaudinià.

Des de Mas Coromina, situada a La Vall de Bianya, a la Garrotxa, podreu moure-us amb facilitat i visitar llocs d’interès paisatgístic com la Zona Volcànica de la Garrotxa o bé poblacions com Olot (a 7 km), Santa Pau , Castellfollit i Sant Joan les Fonts

La Perla Hotel Restaurant Olot
La direcció –família Coll-Solà– des del 1971 conjuntament amb un equip de professionals són les persones que tindrà al seu servei a La Perla Hotels. Formats d’una manera continuada en cada una de les seves responsabilitats, tenen una llarga experiència en el tracte professional i personalitzat.
Els agrada la seva feina, i treballen en base a les directrius d’un sistema de qualitat, que garanteix la millora continua en tots els serveis, l’objectiu del qual és la satisfacció dels seus clients.Tenen un compromís amb el medi ambient i amb el benestar de les futures generacions.
Creuen en un model de gestió hotelera sostenible i respectuosa amb el medi ambient per viure i gaudir de l’entorn del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa d’acord amb els valors bàsics de l’educació ambiental.
(34) 972 26 23 26 | Laperlahotels | info@laperlahotels.com